Zajrzyj również na: Forum o akwarium dla akwarystów.
Dla kulturystów forum kulturystyczne - ćwicz z nami !
Linuks forum - o Linuksie dla początkujących i zaawansowanych.
Wysłany: 2009-05-21, 21:44 Jaki to film??? HELP ME!!
Witam! Oglądałem film w TV jakis czas temu tylko nie wiem jaki tytuł i prosiłbym was o pomoc. Postaram się jak najdokładniej opis akcję tego filmy. A więc tak. Film rozpoczyna się od tego, że jest grupa młodych dzieci, które grają w butelkę i w pewnym momencie główny bohater wylosował taką na czarno pomalowaną ''szatanistkę''. No i ona go przeklela itp. Jak był już starszy pracował w jakiejś klinice jako dentysta a jego znajomy przeprowadzał najczęściej operacje plastyczne piersi. Każda dziewczyna, które uprawiała sex z głównym boheterem (dentysta) zaraz spodziewała się mieć partnera. Lecz później pojawiła sie kobieta, ktorą kochał i ona pracowala wraz ze swoim bratem jako chodowca pingwinow (nie wiem jak ten zawód się nazywa). I proszę was o pomoc moi drodzy przyjaciele. I z góry dziękuję za pomoc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum