Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Forum filmowe
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Zajrzyj również na: Forum o akwarium dla akwarystów. Dla kulturystów forum kulturystyczne - ćwicz z nami ! Linuks - Polskie forum linuksowe.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: borowskiego, filipa, film, osz, pt, quotdygotyquot, to, wielkie

film pt."Dygoty" Filipa Borowskiego to wielkie osz
Autor Wiadomość
dantion

Wysłany: 2009-06-27, 12:44   film pt."Dygoty" Filipa Borowskiego to wielkie osz

słyszał ktos o tym filmie dostalem jakis czas temu e-maila na poczte o to i on--

Witam serdecznie-- kwietnia br otrzymałem oficjalne potwierdzenie sponsorów-producentów USA polskiego pochodzenia o rozpoczęciu zdjęć do filmu Filipa Borowskiego pt. „Dygoty” w dniu --- br w Chicago.Wylot z Polski nastąpi dzień wcześniej z lotniska Okęcie w Warszawie.Obok zawodowych aktorów prawo do wzięcia udziału w filmie będzie miało 17 debiutantów z Polski zakwalifikowanych do I-planowych ról oraz kilkudziesięciu debiutantów wyłonionych drogą castingów w Chicago i Nowym Jorku,w których wezmą udział młodzi Polacy mieszkający na stałe w USA. Sprawy wizowe załatwiane będą między ----.

Zamiast klasycznego castingu,który powoli przechodzi do historii-zastosowaliśmy wygodniejszy-internetowy,który coraz częściej będzie wykorzystywany dzięki nowej technologii.Trafiliśmy na Ciebie z ...l-stąd ten list do Ciebie.Przeczytaj go uważnie i podejmij decyzję.Witam serdecznie! Nazywam się Filip Borowski-jestem twórcą warszawskiego kabaretu Filip z konopi,który z powodzeniem-co miesiąc wystawia swoje premierowe spektakle z udziałem znakomitych polskich artystów estrady i
filmu.(najbliższa premiera ...... w Domu Kultury na Działdowskiej 6)Świat ... wieku,dzisiejsza Polska,nowoczesna technologia-sprawiły,że oprócz kabaretu wyreżyseruję film o polskich sprawach(miłość,korupcja,przekręty w sporcie,chore relacje młodych z dorosłymi itd itp. z udziałem wybitnych artystów i kompletnych debiutantów-nie mających do dziś nic wspólnego z filmem)a także zajmuję się organizowaniem międzynarodowej sieci handlowej pod internet-co mi daje olbrzymią
satysfakcję,czas i niezależność finansową na długie lata!Piszę do Ciebie-jako wybrańca spośród kilkudziesięciu tysięcy fotek-abyś podjął decyzję czy chciałbyś przeżyć wspaniałą przygodę filmową albo wejść do w/w systemu internetowego-osiągając życiowy sukces na wiele lat!(chyba,że jedno i drugie!)Sorry-jeżeli przeszkodziłem Ci tym e-mailem! Wierzę jednak,że lubisz nowe wyzwania i się odezwiesz! Serdecznie pozdrawiam! Filip
satysfakcję,czas i niezależność finansową na długie lata!Piszę do Ciebie-jako wybrańca spośród kilkudziesięciu tysięcy fotek-abyś podjął decyzję czy chciałbyś przeżyć wspaniałą przygodę filmową albo wejść do w/w systemu internetowego-osiągając życiowy sukces na wiele lat!(chyba,że jedno i drugie!)Sorry-jeżeli przeszkodziłem Ci tym e-mailem! Wierzę jednak,że lubisz nowe wyzwania i się odezwiesz! Serdecznie pozdrawiam! Filip

dawidfajny

Wysłany: 2009-09-16, 09:42   

Tak - to niestety ściema....... miałem z tym do czynienia....

Odpowiedz do tematu