Download Zaloguj się, by sprawdzić wiadomości Album Chat
Forum filmowe
Strona główna Grupy Użytkownicy Twoje konto Statystyki Rejestracja Zaloguj

Zajrzyj również na: Forum o akwarium dla akwarystów. Dla kulturystów forum kulturystyczne - ćwicz z nami ! Linuks forum - o Linuksie dla początkujących i zaawansowanych.

Poprzedni temat «» Następny temat

Tagi tematu: borowskiego, filipa, film, osz, pt, quotdygotyquot, to, wielkie

film pt."Dygoty" Filipa Borowskiego to wielkie osz
Autor Wiadomość
dantion

Wysłany: 2009-06-27, 12:44   film pt."Dygoty" Filipa Borowskiego to wielkie osz

s?ysza? ktos o tym filmie dostalem jakis czas temu e-maila na poczte o to i on--

Witam serdecznie-- kwietnia br otrzyma?em oficjalne potwierdzenie sponsorów-producentów USA polskiego pochodzenia o rozpocz?ciu zdj?? do filmu Filipa Borowskiego pt. „Dygoty” w dniu --- br w Chicago.Wylot z Polski nast?pi dzie? wcze?niej z lotniska Ok?cie w Warszawie.Obok zawodowych aktorów prawo do wzi?cia udzia?u w filmie b?dzie mia?o 17 debiutantów z Polski zakwalifikowanych do I-planowych ról oraz kilkudziesi?ciu debiutantów wy?onionych drog? castingów w Chicago i Nowym Jorku,w których wezm? udzia? m?odzi Polacy mieszkaj?cy na sta?e w USA. Sprawy wizowe za?atwiane b?d? mi?dzy ----.

Zamiast klasycznego castingu,który powoli przechodzi do historii-zastosowali?my wygodniejszy-internetowy,który coraz cz??ciej b?dzie wykorzystywany dzi?ki nowej technologii.Trafili?my na Ciebie z ...l-st?d ten list do Ciebie.Przeczytaj go uwa?nie i podejmij decyzj?.Witam serdecznie! Nazywam si? Filip Borowski-jestem twórc? warszawskiego kabaretu Filip z konopi,który z powodzeniem-co miesi?c wystawia swoje premierowe spektakle z udzia?em znakomitych polskich artystów estrady i
filmu.(najbli?sza premiera ...... w Domu Kultury na Dzia?dowskiej 6)?wiat ... wieku,dzisiejsza Polska,nowoczesna technologia-sprawi?y,?e oprócz kabaretu wyre?yseruj? film o polskich sprawach(mi?o??,korupcja,przekr?ty w sporcie,chore relacje m?odych z doros?ymi itd itp. z udzia?em wybitnych artystów i kompletnych debiutantów-nie maj?cych do dzi? nic wspólnego z filmem)a tak?e zajmuj? si? organizowaniem mi?dzynarodowej sieci handlowej pod internet-co mi daje olbrzymi?
satysfakcj?,czas i niezale?no?? finansow? na d?ugie lata!Pisz? do Ciebie-jako wybra?ca spo?ród kilkudziesi?ciu tysi?cy fotek-aby? podj?? decyzj? czy chcia?by? prze?y? wspania?? przygod? filmow? albo wej?? do w/w systemu internetowego-osi?gaj?c ?yciowy sukces na wiele lat!(chyba,?e jedno i drugie!)Sorry-je?eli przeszkodzi?em Ci tym e-mailem! Wierz? jednak,?e lubisz nowe wyzwania i si? odezwiesz! Serdecznie pozdrawiam! Filip
satysfakcj?,czas i niezale?no?? finansow? na d?ugie lata!Pisz? do Ciebie-jako wybra?ca spo?ród kilkudziesi?ciu tysi?cy fotek-aby? podj?? decyzj? czy chcia?by? prze?y? wspania?? przygod? filmow? albo wej?? do w/w systemu internetowego-osi?gaj?c ?yciowy sukces na wiele lat!(chyba,?e jedno i drugie!)Sorry-je?eli przeszkodzi?em Ci tym e-mailem! Wierz? jednak,?e lubisz nowe wyzwania i si? odezwiesz! Serdecznie pozdrawiam! Filip

dawidfajny

Wysłany: 2009-09-16, 09:42   

Tak - to niestety ?ciema....... mia?em z tym do czynienia....

Odpowiedz do tematu